Vlakschuim

Vlakschuim

vlakschuim motorruimtenVlakschuim is leverbaar is verschillende soorten. Afhankelijk van de toepassing kunt u een type schuim kiezen.

Vlakschuim voor motorruimten is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld omkastingen van motorruimten, motorruimten van boten, (motorkap van) auto’s etc. Het schuim is goedgekeurd voor gebruik in de auto-industrie door de Federal Motor Vehicle Safety Standard (FMVSS).

Het is eenvoudig schoon te houden en vergt daardoor weinig onderhoud. De densiteit van het schuim is 24 kg/m3. Door de vuil-afstotende laag wordt het vaak gebruikt in machinekamers of bij geluidswerende omkastingen. Dit vlakschuim heeft een zelfklevende laag, daarom is het zeer eenvoudig te bevestigen.

Het schuim is bestand tegen temperaturen tot ca. 100 °c (met pieken tot 120 °c) De zelfklevende lijmlaag is hittebestendig tot ca. 70°c.

Dit product is standaard leverbaar in 30mm en 50mm dikte. De afmetingen per plaat kunnen verschillen en zijn afhankelijk van uw wensen. Vul ons contactformulier in om te kijken wat mogelijk is voor uw situatie.
U kunt het product ook bestellen via onze webshop. Hier staan een aantal standaard maten op vermeld. Klik hier om dit product via onze webshop te bestellen.

  • Vlakschuim Melamine
  • Vlakschuim Polyesterwol

 

Geef een reactie