Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie ondervloerVloerisolatie is een belangrijk onderdeel van een woning. Vooral in appartementen, waarbij men te maken heeft met boven en/of onderburen.
Om het geluid dat overgedragen wordt aan andere verdiepingen tot een minimum te beperken, zou u er voor kunnen kiezen om isolatieplaten aan te brengen onder uw vloer.

De producten die hieronder worden weergegeven zijn niet vergelijkbaar met standaard ondervloeren van de bouwmarkt. Deze bouwmarktplaten zijn vaak hard (groene platen) waardoor de trillingsoverdracht niet maximaal wordt aangepakt. Trillingsoverdracht is vaak de hoofdoorzaak van burengeluid in appartementencomplexen. Men hoort bijvoorbeeld voetstappen, lage bastonen van de subwoofer etc.

Om dit te voorkomen dient men de vloer te ontkoppelen door middel van vloerisolatie; de ondervloeren die wij aanbieden zijn hier uitermate geschikt voor. Daarnaast heeft u dan ook minder geluidsoverlast van uw onderburen. Tevens voorkomt de vloerisolatie warmteverlies door de uitstekende thermische isolatiewaarde.
Deze ondervloer is qua prijs vergelijkbaar met de ondervloeren van de bouwmarkt, maar biedt veel meer voordelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze ondervloer? Neem dan contact met ons op: 030 – 294 98 94

Samenvattend: onze ondervloer lost de volgende problemen op:

  • Geluidsoverdracht (en trillingsoverdracht) naar de onderburen.
  • Geluidsoverdracht van de onderburen naar uw woning.
  • Verlies van warmte in uw woning door de uitstekende thermische isolatiewaarde.

 

Geef een reactie