Machineafscherming

Machine afscherming: Akoestische wand tegen machinegeluid

Een machine afscherming is een belangrijk onderdeel in iedere productiehal waar men werkt met grote en/of zware machines die veel geluid produceren. Naast deze luide machines hebben veel productiehallen last van een lange nagalm tijd. Dit kan zorgen voor een onplezierige werkervaring vanwege te hard geluid. Geluidniveaus boven 80dB(A) kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers. Voorkom daarom gehoorschade, stress en vermoeidheid bij werknemers en zorg ervoor de machines goed afgeschermd staan.

Een akoestische machine afscherming of akoestische wand is een paneel met hoogwaardig absorptie en isolatiemateriaal. Meestal worden deze panelen in combinatie met een perfoplaat gemaakt, zodat het geluid van de machine rechtstreeks geabsorbeerd kan worden door het absorptiemateriaal. Bekijk de foto’s voor een voorbeeld.

Deze akoestische afschermingen zijn in ieder gewenst model en formaat te produceren. Wij kunnen de wand voor u ontwerpen, produceren en eventueel monteren. Wij kunnen ook zelfbouw wanden leveren.

Mogelijkheden voor akoestische machine afscherming:

  • Ontwerp op maat
  • Voor iedere machine de juiste wand te maken
  • Demontabel
  • Leverbaar met ramen, deuren etc

 

Wilt u weten welke oplossing wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier of bel ons direct op 030 – 294 98 94

adobe-pdf-logo
Download het productblad

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid