Skip to main content

Machineafscherming

Machine afscherming: Akoestische wand tegen machinegeluid

Een machine afscherming is een belangrijk onderdeel in iedere productiehal waar men werkt met grote en/of zware machines die veel geluid produceren. Naast deze luide machines hebben veel productiehallen last van een lange nagalm tijd. Dit kan zorgen voor een onplezierige werkervaring vanwege te hard geluid. Geluidniveaus boven 80dB(A) kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers. Voorkom daarom gehoorschade, stress en vermoeidheid bij werknemers en zorg ervoor de machines goed afgeschermd staan.

Deze akoestische afschermingen zijn in ieder gewenst model en formaat te produceren. Wij kunnen de wand voor u ontwerpen, produceren en eventueel monteren. Wij kunnen ook zelfbouw wanden leveren.

Contact opnemen

Een akoestische machine afscherming of akoestische wand is een paneel met hoogwaardig absorptie en isolatiemateriaal. Meestal worden deze panelen in combinatie met een perfoplaat gemaakt, zodat het geluid van de machine rechtstreeks geabsorbeerd kan worden door het absorptiemateriaal. Bekijk de foto’s voor een voorbeeld.

Hoe ziet een machine omkasting er uit?

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid