Skip to main content

Verhuur akoestische panelen

Akoestische oplossingen voor ieder evenement

ET Projects heeft jaren ervaring op het gebied van akoestiek en geluidsdemping. Voor ieder geluidsprobleem leveren wij een passende en betaalbare oplossing. Zo ook op het gebied van evenementen. Wij kunnen voor uw evenementen de gehele akoestische aankleding verzorgen, waarmee de ruimte klaar is om gebruikt te worden voor allerlei audio-(visuele) toepassingen.

Organiseert u bijvoorbeeld een congres waarbij opnames plaatsvinden? Geeft u een concert in een ruimte waarbij de akoestiek niet optimaal is? Of heeft u een ander evenement waarbij een goede akoestiek van belang is? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct op 030 – 294 98 94

Wij kunnen speciale akoestische ophangelementen voor uw evenementen leveren. Deze akoestische materialen zijn makkelijk op te hangen en weer te verwijderen. Het akoestische materiaal bestaat uit zware akoestische doeken voorzien van hoogwaardig absorptiemateriaal. De doeken worden opgehangen als baffles, en zullen de nagalm van de ruimte verminderen waardoor de algehele akoestiek van de ruimte verbeterd wordt.

Contact opnemen

Eenvoudige bevestiging

U kunt de doeken kopen, maar zij zijn ook te huren voor tijdelijk gebruik. Vanwege de gemakkelijke montage en demontage zijn deze special doeken perfect voor een tijdelijke oplossing. Wij kunnen deze materialen in veel formaten en voor iedere ruimte leveren. Denk bijvoorbeeld aan grote zalen, kerken, bioscopen, theaters, podia, aula’s en meer. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Hoe zien onze akoestiek oplossingen er uit?

Bekijk recente projecten akoestiek oplossingen