Skip to main content

Machinegeluid

Machinegeluid verminderen

Machinegeluid wordt vaak als hinderlijk ervaren. Machines geven meestal veel geluid af en in combinatie met bijvoorbeeld een grote productiehal kan dit voor een onplezierige werkomgeving zorgen. Dit kan geluid bijvoorbeeld geluid van de motor van de machine zijn, maar de machine kan ook trillingen afgeven aan de omliggende constructie. Voor beide situaties bieden wij de oplossingen.

Zo kunnen wij geluidsisolerende omkastingen, personeelscabines & machine afschermingen produceren. Naast deze afschermingsmethoden kunnen wij u ook losse geluidsisolatiematerialen leveren speciaal voor machineomkastingen. Deze isolatiematerialen kunnen toegepast worden voor allerlei type machines zoals aggregaten, generatoren etc.

Contact opnemen

Voordelen ET Projects omkasting

Speciaal ontworpen
Minder geluidshinder
Ervaring in jouw branche
Advies van een specialist

Hoe ziet een machine omkasting er uit?

Bron van het geluid

Wanneer het geluid niet alleen van de bron afkomt, maar ook van de constructie door middel van trillingen, kunnen machinevoeten, voetplaten of trillingsdempers een verstandige keuze zijn. Deze producten kunnen de trillingen helpen verminderen en zorgen er voor dat de trillingen niet doorgegeven worden aan de omliggende constructie. Op deze manier wordt het machinegeluid tot een aanvaardbaar niveau gebracht. Bekijkt u eens onze site met betrekking tot industriele geluidsdemping.

In het menu kunt u aangeven wat uw geluidsprobleem is en kunt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Bekijkt u ook eens de mogelijkheden om het geluid en de akoestiek in uw productiehal/fabriekshal etc te reduceren.

Contact opnemen

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid