Skip to main content

Geluidsisolerende omkasting voor hydraulische systemen

Hydraulische systemen omkasting

Als gespecialiseerde onderneming in geluiddempende oplossingen, begrijpt ET Projects als geen ander de noodzaak van het verminderen van geluidsoverlast in industriële omgevingen. Door ons te richten op de fabricage van hoogwaardige geluiddempende omkastingen biedt ET Projects op maat gemaakte oplossingen die niet alleen aan de specifieke eisen van hydraulische systemen voldoen, maar ook de prestaties en veiligheid van de werkomgeving verbeteren. 

Hydraulische systemen produceren geluid door trillingen, turbulenties en de interactie tussen vloeistoffen en componenten. Deze geluidsbronnen worden effectief aangepakt door de geavanceerde technologie en ontwerpen van ET Projects, waardoor de werkomgeving aanzienlijk stiller wordt en de gezondheid en productiviteit van werknemers worden bevorderd.

Contact opnemen

ET Projects garandeert op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de strikte normen voor geluidsniveaus op werkplekken. Het gebruik van onze geluiddempende omkastingen draagt niet alleen bij aan het naleven van voorschriften, maar garandeert ook een veilige en gezonde werkomgeving voor alle betrokkenen.

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid