Ons team

ET Projects: een gekwalificeerd- en gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen, en een visie in realiteit met altijd de wensen van de klant voorop. Op deze manier voeren wij onze projecten uit.

Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en infratechniek weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

ET Projects is gespecialiseerd in industriële lawaaibeheersing en geluidsisolatie. Voor elk geluidsprobleem hebben we een passende oplossing. Of het nu gaat om turn-key projecten, van metingen tot montage, of delen van projecten. ET Projects biedt zowel standaardproducten aan als specifieke oplossingen voor uw situatie. Daarnaast heeft ET Projects zich gespecialiseerd in infra-oplossingen.

Geluidsoplossingen in de industrie

demper-fabrieken Binnen de (petro)chemische industrie is er vooral vraag naar verschillende soorten dempers.

Geluidsoplossingen in de energiesector

isolerende-kast-geluid-1Hier gaat het hoofdzakelijk om omkastingen t.b.v. grote aggregaten, compressoren of motoren.

Geluidsoplossingen in de productie

folie-bafflesBinnen de productiesector is er veel vraag naar baffles om lange nagalmtijden te voorkomen en omkastingen t.b.v. bijvoorbeeld productielijnen.

Geluidsoplossingen in de infratechniek

Vluchtdeur in geluidsscherm aan het spoorBinnen de infratechniek, zoals bijvoorbeeld vluchtdeuren in geluidswallen. Daarnaast is ET Projects gespecialiseerd in infra-oplossingen op staalgebied.

Geluidsoplossingen in grote ruimten

Baffle1-662x800 Akoestische oplossingen om de nagalmtijd in (grote) ruimten te verminderen tot een gewenst niveau. Bijvoorbeeld voor kantoorpanden, studio’s, sporthallen, evenementenruimtes en meer.

Speciale deuren voor iedere situatie

Geluidsisolerende deurenGeluidsisolerende deuren zijn een specialiteit van ET Projects. Wij maken deze deuren voor veel verschillende toepassingsgebieden. Bekijk de voorbeelden.

Lawaaibeheersing en geluidsisolatie worden steeds belangrijker in Nederland en de rest van de wereld. Zowel op arbo-gebied als op milieugebied. De eisen vanuit de verschillende overheden worden steeds strenger voor geluidsisolatie, waardoor er maatregelen getroffen dienen te worden. Daarnaast is het om verschillende redenen belangrijk om werknemers niet overmatig bloot te stellen aan geluidshinder, dit kan ten koste gaan van de gezondheid van werknemers en de arbeidsproductiviteit van uw onderneming.

ET Projects is in staat om uw geluidsprobleem op te lossen door geluidsisolatie, zodat uw bedrijf weer voldoet aan de overheidseisen en levert hiermee ook een positieve bijdrage aan de arbeidsproductiviteit.

Vanwege de korte lijnen en betrokkenheid binnen het bedrijf en medewerkers met vaste specialisaties kunnen wij u en uw project de gehele weg begeleiden.

Kortom: Een compleet pakket

Om dit doel te kunnen realiseren is een doordachte visie nodig. Wij sturen daarom onder andere aan op langdurige relaties met onze klanten.  Het samenwerken met andere bedrijven zien wij altijd als een uitdaging en plezier. We investeren in ons personeel, onze technieken en apparatuur om u, als klant, een zo optimaal mogelijke dienst te leveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op