Skip to main content

Wie zijn wij

Ons team

ET Projects: een gekwalificeerd- en gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen, en een visie in realiteit met altijd de wensen van de klant voorop. Op deze manier voeren wij onze projecten uit.

Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en infratechniek weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

ET Projects is gespecialiseerd in industriële lawaaibeheersing en geluidsisolatie. Voor elk geluidsprobleem hebben we een passende oplossing. Of het nu gaat om turn-key projecten, van metingen tot montage, of delen van projecten. ET Projects biedt zowel standaardproducten aan als specifieke oplossingen voor uw situatie. Daarnaast heeft ET Projects zich gespecialiseerd in infra-oplossingen.

Contactgegevens

Regelmatig hebben wij uitbreidingen van het assortiment en bieden we nieuwe mogelijkheden bij de bestaande producten. Bij onze productupdates lees je meer over onze nieuwe producten, diensten en uitbreidingen.