Skip to main content

Personeelscabine

Personeelscabine

Naast geluidsisolerende omkastingen om de machines te isoleren, bieden wij ook personeelscabines aan.
Deze cabines tegen geluid, ook wel personencabines of operatorrooms genoemd, kunnen geplaatst worden in luidruchtige omgevingen en zorgen er voor dat werknemers geen hinder ondervinden van het omgevingsgeluid tijdens hun werkzaamheden. De cabines hebben een vergelijkbare opbouw met de geluidsisolerende omkastingen.

Er zijn een hoop mogelijkheden om de personeelscabines op te stellen. Zo kan de geluidsdempende cabine geheel naar wens ontworpen worden met onder andere ramen, deuren, diverse aansluitingsmogelijkheden, RAL kleur etcetera. Kortom genoeg opties om de perfecte geluidsarme cabine voor uw situatie te leveren.

Contact opnemen

Toepassingsgebieden:

  • Bedieningsruimten
  • Werkplaatsen
  • Meetruimten
  • (Muziek)studio’s
  • en meer

Geluidsgarantie
De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Alle cabines van ET Projects worden met zorg gemaakt en samengesteld, waardoor de cabine perfect aansluit op uw behoeften.

Prijzen
Onze cabines worden in veel gevallen op maat gemaakt en precies afgesteld op uw situatie en wensen. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen per personeelscabine. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct op 030 – 294 98 94

adobe-pdf-logo
Download het productblad

Hoe ziet een personeelscabine er uit?

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid