Skip to main content

Onderhoud aan deuren

Onderhoud aan deuren

Veiligheidsdeuren zoals vluchtdeuren, branddeuren of geluidsisolerende deuren zijn een belangrijk onderdeel van een veilige ruimte. Het is daarom essentieel deze deuren in topconditie te houden om de veiligheid van werknemers of gasten te waarborden.

In de praktijk blijkt vaak dat deuren pas onderhouden worden wanneer er al schade aan de deur is. Vaak is het dan al te laat en werkt de deur niet meer naar behoren waardoor de deur niet meer veilig is. Bij iedere deur die wij leveren bieden we een onderhoudscontract aan waardoor wij een goede werking van de deur kunnen blijven garanderen.

Contact opnemen

Het onderhoud van de deur kan oa. bestaan uit het volgende:
Inspectie en opsporen defect

  • Schoonmaken (oa. oppervlakte reiniging, graffity verwijderen, algen- en schimmelverwijdering etc
  • Vervangen scharnieren
  • Vervangen deurbeslag (ook anti-paniek balken)

Heeft u wensen? Laat het ons weten en uiteraard denken wij dan graag met u mee over een oplossing.

Hoe zien onze deur oplossingen er uit?

Meer over onze geluidsisolerende deuren

De geluidsisolerende deuren zijn veelal op de volgende wijze samengesteld:

  • Buitenzijde van sendzimir verzinkt staal, roestvast staal of aluminium
  • De binnenzijde wordt voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal afhankelijk van de gewenste situatie.
  • Buitenkant wordt bewerkt met primer en lak

Bovenstaand materiaal is van toepassing op een standaard geluidsisolerende deur. Mocht u bijvoorbeeld een brandwerende deur willen, dan worden hier andere materialen voor gebruikt. Voor exact informatie over de gebruikte materialen kunt u het contactformulier invullen.

Contact opnemen

Geluidsgarantie
De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Alle geluidsisolerende deuren van ET Projects worden met zorg gemaakt en samengesteld, waardoor de deur perfect aansluit op uw behoeften. Door deze flexibele manier van productie zijn wij er in geslaagd een breed scale aan deuren te ontwerpen voor zeer specifieke toepassingen. Van theaters en discotheken, tot machinekamers en fabriekhallen en meer. Een deur van ET Projects sluit altijd aan op uw behoeften.

De geluidsreductie die met geluidsisolerende deuren is te behalen, gaat tot een Rw waarde van 56 dB. Deze waarde geldt voor een constructie met één deur. Er zijn mogelijkheden om een hogere isolatiewaarde te bereiken, bijvoorbeeld door middel van een serie deuren welke achter elkaar geplaatst worden. U kunt voor vragen hierover contact met ons opnemen.

Prijzen

Onze deuren worden in veel gevallen op maat gemaakt en precies afgesteld op uw situatie en wensen. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen per deur. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct op 030 – 294 98 94

Download het productblad

Bekijk recente projecten geluidsisolerende deur oplossingen