Skip to main content

Kantoor akoestiek

Akoestiek op kantoor verbeteren

Het hebben van een goede akoestiek op kantoor wordt door veel werkgevers nogal eens onderschat. Want waarom heeft een kantoorpand een goede akoestiek nodig? Wanneer de werkvloer of vergaderruimte een lange nagalmtijd heeft, vermindert dit het werkcomfort en daarmee de productiviteit.

Onderzoeken hebben tevens aangetoond dat het ziekteverzuim afneemt wanneer de werkruimte voorzien is van een goede akoestiek.

Gelukkig is het nooit te laat om uw kantoorpand van een goede akoestiek te voorzien; er zijn genoeg akoestische producten voor kantoren in alle soorten en maten. Er is dus altijd een oplossing voor ieder kantoorpand.

Zoals hierboven al werk vermeld is een goede akoestiek van groot belang voor uw werknemers. Een slechte kantoor akoestiek kan de spreekverstaanbaarheid verminderen, waardoor men zich extra moet concentreren om de ander te verstaan. Dit kan zorgen voor stress en lichamelijke klachten. Daarnaast kan men bijvoorbeeld telefoongesprekken minder goed volgen, of is men snel afgeleid door de geluiden om hem heen.

Contact opnemen

Naast de standaard oplossingen, zoals bureaudividers, akoestische wand- en plafondpanelen die wij aanbieden kunnen wij ook maatwerk produceren, waarbij u alle details inclusief het design van de absorptieproducten zelf bepaalt. Alle onderdelen kunnen inclusief of exclusief montage aangeboden worden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op door middel van ons contactformulier of neem direct telefonisch contact op:
030 – 294 98 94.

Hoe zien onze akoestiek oplossingen er uit?

Bekijk recente projecten akoestiek oplossingen