Kantoor akoestiek

Akoestiek op kantoor verbeteren

Kantoor AkoestiekHet hebben van een goede akoestiek op kantoor wordt door veel werkgevers nogal eens onderschat. Want waarom heeft een kantoorpand een goede akoestiek nodig? Wanneer de werkvloer of vergaderruimte een lange nagalmtijd heeft, vermindert dit het werkcomfort en daarmee de productiviteit.

Onderzoeken hebben tevens aangetoond dat het ziekteverzuim afneemt wanneer de werkruimte voorzien is van een goede akoestiek.

Gelukkig is het nooit te laat om uw kantoorpand van een goede akoestiek te voorzien; er zijn genoeg akoestische producten voor kantoren in alle soorten en maten. Er is dus altijd een oplossing voor ieder kantoorpand.

Zoals hierboven al werk vermeld is een goede akoestiek van groot belang voor uw werknemers. Een slechte kantoor akoestiek kan de spreekverstaanbaarheid verminderen, waardoor men zich extra moet concentreren om de ander te verstaan. Dit kan zorgen voor stress en lichamelijke klachten. Daarnaast kan men bijvoorbeeld telefoongesprekken minder goed volgen, of is men snel afgeleid door de geluiden om hem heen.

Naast de standaard oplossingen, zoals bureaudividers, akoestische wand- en plafondpanelen die wij aanbieden kunnen wij ook maatwerk produceren, waarbij u alle details inclusief het design van de absorptieproducten zelf bepaalt. Alle onderdelen kunnen inclusief of exclusief montage aangeboden worden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op door middel van ons contactformulier of neem direct telefonisch contact op:
030 – 294 98 94.

 

Vergaderruimte

Een kantoor inrichten met flex werkplekken of vergaderruimten kan een duur en tijdrovend proces zijn. Vanaf nu is dat verleden tijd. Met onze (mobiele) vergaderruimte kunt u overal in uw kantoorpand een vergaderruimte of flex werkplek creëren.

Uw werknemers zullen in een volledig akoestisch ingerichte ruimte geconcentreerd kunnen werken. Bij dit soort processen is het heel frustrerend dat uw medewerkers gestoord worden door invloeden van buitenaf. Hetzelfde geldt voor vergaderingen. Een vertrouwelijk gesprek binnen het bedrijf moeten op een normaal niveau, zonder overspraak gehouden kunnen worden. Met onze vergaderrimte maakt het niet uit of u hier met 2 of 10 personen zit. Het geluid is altijd even goed.

De ruimte is volledig naar wens in te richten en kan op maat door ons worden geproduceerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje bij onze Ecophon producten. Deze speciale plafond- en wandpanelen zijn ideaal voor kantoorruimten, zoals ook te zien op onderstaande afbeeldingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk recente projecten waarbij we de ruimte akoestiek hebben verbeterd

In opdracht van Bot Flowerbulbs heeft ET Projects de ontvangstruimte voorzien van akoestische verbeteringen. Gezien de hoogte van de ruimte …
a href="https://etprojects.nl/website/wp-content/uploads/2018/02/Jobfactory-logo.png"> In opdracht van Jobfactory te Helmond heeft ET Projects de hout werkplaats voorzien van kaderbaffles om de akoestiek te …
In opdracht van Effectory heeft ET Projects Melamine panelen aangebracht in hun grachtenpand. De grote werkruimte van Effectory had te kampen …
Voor de verbetering van de akoestiek in een gymzaal heeft ET Projects polyesterwol platen aangebracht aan het plafond. Om het …
In opdracht van de VVE van de portiekappartementen aan de Kerkeindsepolder heeft ET Projects een oplossing aangedragen voor een akoestisch …
Voor de topsportschool in Wilrijk (Antwerpen) heeft ET Projects in opdracht van Democo de akoestiek verbeterd door het aanbrengen van …