Skip to main content

Vluchtdeuren

Vluchtdeuren

Vluchtdeuren zijn van groot belang op het gebied van veiligheid bij bijvoorbeeld (openbare) gebouwen, zodat mensen in het gebouw in noodsituaties snel het pand kunnen verlaten. In publieke gebouwen zijn vluchtdeuren verplicht.

Naast standaard vluchtdeuren met anti-paniekbalk of klink is het ook mogelijk vluchtdeuren naar uw wens te produceren. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vluchtdeur in combinatie met een geluidsisolerende- of brandwerende deur. Vanwege de veiligheid die deze deuren met zich meebrengen, zijn deze deuren niet meer weg te denken uit de meeste gebouwen.

Contact opnemen

Vluchtdeuren (optioneel in combinatie met geluidsisolerende- en brandveilige eigenschappen) kunnen onder andere in de volgende gebouwen toegepast worden:

  • Discotheken
  • Theaters
  • Concertgebouwen
  • Collegezalen
  • Kantoren
  • … andere (openbare) gebouwen

Hoe zien onze deur oplossingen er uit?

Meer over onze geluidsisolerende deuren

Kenmerken van de deur

De vluchtdeuren zijn vanaf buiten vergrendeld en kunnen alleen vanaf de binnenkant met bijvoorbeeld een anti-paniekslot worden geopend. Het materiaal van de deur is afhankelijk van uw wens. De buitenzijde van de deuren kunnen bestaan uit sendzimir verzinkt staal, roestvast staal of aluminium. Hetzelfde geldt voor het kozijn van de deur. De binnenzijde wordt, wanneer er gekozen wordt voor een combinatie van geluidswerende en/of brandwerende materialen, voorzien van hoogwaardige materialen om het gewenste effect te bereiken. Zoals u kunt zien op de afbeeldingen en onze recente projecten kunnen hebben wij een zeer breed assortiment. Wij zijn er dan van overtuigd dat wij u ook kunnen voorzien van een passende deur, met aantrekkelijke prijzen.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 030 – 294 98 94

Naast vluchtdeuren voor gebouwen kan ET Projects ook vluchtdeuren leveren en monteren binnen de infratechniek. Bekijk voor deze informatie onze site over vluchtdeuren in geluidsschermen.

Download het productblad

Contact opnemen

Geluidsgarantie
De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Alle geluidsisolerende deuren van ET Projects worden met zorg gemaakt en samengesteld, waardoor de deur perfect aansluit op uw behoeften. Door deze flexibele manier van productie zijn wij er in geslaagd een breed scale aan deuren te ontwerpen voor zeer specifieke toepassingen. Van theaters en discotheken, tot machinekamers en fabriekhallen en meer. Een deur van ET Projects sluit altijd aan op uw behoeften.

De geluidsreductie die met geluidsisolerende deuren is te behalen, gaat tot een Rw waarde van 56 dB. Deze waarde geldt voor een constructie met één deur. Er zijn mogelijkheden om een hogere isolatiewaarde te bereiken, bijvoorbeeld door middel van een serie deuren welke achter elkaar geplaatst worden. U kunt voor vragen hierover contact met ons opnemen.

Prijzen

Onze deuren worden in veel gevallen op maat gemaakt en precies afgesteld op uw situatie en wensen. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen per deur. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct op 030 – 294 98 94

Bekijk recente projecten geluidsisolerende deur oplossingen