Vluchtdeuren

Vluchtdeuren zijn van groot belang op het gebied van veiligheid bij bijvoorbeeld (openbare) gebouwen, zodat mensen in het gebouw in noodsituaties snel het pand kunnen verlaten. In publieke gebouwen zijn vluchtdeuren verplicht.

Naast standaard vluchtdeuren met anti-paniekbalk of klink is het ook mogelijk vluchtdeuren naar uw wens te produceren. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vluchtdeur in combinatie met een geluidsisolerende- of brandwerende deur. Vanwege de veiligheid die deze deuren met zich meebrengen, zijn deze deuren niet meer weg te denken uit de meeste gebouwen.

 

Vluchtdeuren (optioneel in combinatie met geluidsisolerende- en brandveilige eigenschappen) kunnen onder andere in de volgende gebouwen toegepast worden:

  • Discotheken
  • Theaters
  • Concertgebouwen
  • Collegezalen
  • Kantoren
  • … andere (openbare) gebouwen

Kenmerken van de deur

De vluchtdeuren zijn vanaf buiten vergrendeld en kunnen alleen vanaf de binnenkant met bijvoorbeeld een anti-paniekslot worden geopend. Het materiaal van de deur is afhankelijk van uw wens. De buitenzijde van de deuren kunnen bestaan uit sendzimir verzinkt staal, roestvast staal of aluminium. Hetzelfde geldt voor het kozijn van de deur. De binnenzijde wordt, wanneer er gekozen wordt voor een combinatie van geluidswerende en/of brandwerende materialen, voorzien van hoogwaardige materialen om het gewenste effect te bereiken. Zoals u kunt zien op de afbeeldingen en onze recente projecten kunnen hebben wij een zeer breed assortiment. Wij zijn er dan van overtuigd dat wij u ook kunnen voorzien van een passende deur, met aantrekkelijke prijzen.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 030 – 294 98 94

Naast vluchtdeuren voor gebouwen kan ET Projects ook vluchtdeuren leveren en monteren binnen de infratechniek. Bekijk voor deze informatie onze site over vluchtdeuren in geluidsschermen.

adobe-pdf-logo
Download het productblad

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk recente projecten met deuren