Skip to main content

Geluidsabsorptie

Meer over geluidsabsorptie

Geluidsabsorptie wordt nogal eens verward met geluidsisolatie. Geluidsabsorberende materialen worden voornamelijk gebruikt om de nagalmtijd te reduceren. Voor geluidsisolatie kunt u hier kijken.

Geluidsabsorberend schuim van ET Projects is een geluidsabsorberend polyurethaanschuim met zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen. Het materiaal voldoet aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en vlamdovendheid. ETP schuimplaten zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

U kunt op de afbeeldingen hierboven klikken om naar de juiste pagina te gaan. U kunt de producten ook op onze akoestiek webshop bestellen. U kunt ook een offerte aanvraag doen wanneer u veel platen af wilt nemen. U kunt dit ook doen wanneer u liever afwijkende maten wilt bestellen. U kunt een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Contact opnemen

De platen zijn makkelijk aan te brengen en hebben een veelzijdig toepassingsgebied. De platen worden voornamelijk toegepast in ruimtes waar een goed geluidsabsorptie van hogere frequenties (>1000 Hz) samen moet gaan met een decoratief uiterlijk, bijvoorbeeld bij opnamestudios.

  • Goede geluidsabsorberende eigenschappen
  • Voldoet aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en vlamdovendheid (verschillende brandklassen leverbaar)
  • Veelzijdig toepassingsgebied
  • Goede geluidsabsorptie van frequenties >1000 Hz
  • Decoratief uiterlijk

Om de akoestiek te verbeteren en hinderlijke galm in grote ruimtes tegen te gaan, kijk dan ook eens naar onze producten speciaal voor Ruimte Akoestiek, zoals kantoor akoestieksporthal akoestiekproductiehal akoestiekevenementen akoestiek en meer.

Hoe zien onze akoestiek oplossingen er uit?

Bekijk recente projecten akoestiek oplossingen