Skip to main content

RUIMTE AKOESTIEK

Ruimte akoestiek: Akoestiek verbeteren in een (grote) ruimte

Ruimte akoestiek is een breed begrip. Wij spreken van ruimte akoestiek wanneer we het over de akoestiek in grote ruimten hebben. U kunt hierbij denken aan musea, discotheken, concertzalen, fabriekshallen, (grote) kantoorpanden en meer. Van horeca tot productiehallen, van wachtkamers tot schoolgebouwen. In iedere ruimte kunnen wij de akoestiek verbeteren.

Voor welke sectoren kunnen wij uw geluidsoplossing voorzien?:
Productiehal
Kantoor en akoestiek
Sporthal
Studio
Evenementen verhuur

Het geluidsniveau in de ruimte is afhankelijk van de bron van het geluid, de grootte van de ruimte en de geluidsreflecties die deze ruimten met zich meebrengen. De ene ruimte dient anders behandeld te worden dan de andere ruimte. De geluidsbron verschilt per ruimte en soms kan een lichte galm bijvoorbeeld gewenst zijn. Voor al deze ruimten kan ET Projects een passende oplossing bieden, geheel naar wens en smaak van de klant.

Contact opnemen

Voordelen ET Projects omkasting

Speciaal ontworpen
Minder geluidshinder
Ervaring in jouw branche
Advies van een specialist

Hoe zien onze oplossingen er uit?

Ontwerp van jouw omkasting

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en produceren van omkastingen. Omkastingen voor bijvoorbeeld (mobiele) aggregaten worden precies op maat gemaakt. Vaak is dat bij deze generatorsets van groot belang. Voor open sets bouwen we custom-made super silent kasten.
Voor enkele van onze afgeronde projecten hebben we omkastingen geproduceerd voor aggregaten met bijvoorbeeld (geïntegreerde) tank en lekbak. Ook als een standaard kast niet genoeg demping brengt is het mogelijk dit op te lossen. U moet dan denken aan uitlaatdempers of een demper bij de lucht invoer of uitvoer. Bekijk ook eens onze pagina over industriële geluidsdempers.

Geluidsgarantie

De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Een grote rol speelt hierbij de samenstelling van het geluidsspectrum. De geluidsreductie die met geluidsisolerende omkastingen is te behalen, gaat tot een waarde van 50 dB(A).

Hier ziet u een filmpje van één van onze omkastingen uit 2008. Het filmpje is gemaakt door Google.

Contact opnemen

Bekijk recente projecten met oplossingen ruimte akoestiek verbeteren