Industriele geluidsdempers

Geluidsdempers: Voldoe aan de normen!

Geluidsdempers worden o.a. gebruikt om het geluid te verminderen dat ontstaat door stoomafblaas na veiligheidskleppen, de uitblaas na ventilatoren, ventilatie openingen in gebouwen en geluiddempende omkastingen en de aanzuig en uitblaas van compressoren en vacuümpompen. ET Projects biedt onder andere de volgende geluiddempers: coulissendempers, afblaasdempers, pulsatiedempers en rookgassendempers. De diverse dempers zijn uitstekend geschikt om een hoge geluiddemping te realiseren tegen een minimaal drukverlies.Bottom line:

  • De hoogst geluiddemping,
  • Meest efficiënte ontwerp met de minst mogelijke tegendruk,
  • Garantie op het resultaat,
  • Turn-key.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden die wij kunnen bieden? 

Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 030 – 294 98 94

Geluidsgarantie
De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Alle dempers van ET Projects worden met zorg gemaakt en samengesteld, waardoor de demper perfect aansluit op uw behoeften. Door deze flexibele manier van productie zijn wij er in geslaagd een breed scale aan dempers te ontwerpen voor zeer specifieke toepassingen. 

Prijzen
Onze dempers worden in veel gevallen op maat gemaakt en ontworpen naar uw situatie en wensen. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen per demper. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct op 030 – 294 98 94

 

Bekijk recente projecten met dempers