Skip to main content

Geluidsisolerende omkasting voor motoren

WKK installaties, diesel-, gasmotoren en generatoren omkasting

In een wereld waarin efficiëntie en duurzaamheid steeds belangrijker worden, spelen warmtekrachtkoppeling (WKK) installaties, diesel-,  gasmotoren en generatoren een cruciale rol. Deze krachtige apparaten voorzien in de groeiende behoefte aan energie, maar ze gaan vaak gepaard met geluidsproductie die kan leiden tot hinder voor zowel werknemers als omwonenden. Bij ET Projects begrijpen we het belang van geluidsbeheersing en bieden wij op maat gemaakte oplossingen om de geluidsemissie van deze installaties te verminderen. 

 

Onze geluiddempende omkastingen zijn op maat gemaakt om de geluidsemissies van WKK-installaties, diesel-, gasmotoren en generatoren te verminderen. Hierdoor ontstaat een veiligere en meer comfortabele werkomgeving voor werknemers, maar ook omwonenden. 

Contact opnemen

Daarnaast zijn er tegenwoordig strikte normen en richtlijnen als het gaat over geluidsproductie op industrieterreinen en in stedelijke gebieden. Door onze expertise in geluiddempende omkastingen kunt u voldoen aan deze wettelijke eisen.

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid