Skip to main content

Geluidsisolerende omkasting voor batterijsystemen

Batterijsysteem omkasting

De geluidsreducerende omkastingen van ET Projects kunnen goed ingezet worden bij het dempen van het geluid voor batterijsystemen. Onze specialistische benadering komt voort uit het groeiende belang van batterijopslagsystemen in diverse sectoren, van hernieuwbare energie tot industriële toepassingen.

Een op maat gemaakte geluiddempende omkasting van ET Projects draagt bij aan een verhoogde omgevingskwaliteit. Batterijsystemen, met name die gebruikt woorden in grootschalige faciliteiten, zijn vaak uitgerust met ventilatoren en koelsystemen die geluid genereren. Door onze expertise in geluiddempende technologieën worden geluidsgolven geabsorbeerd en verminderd, wat resulteert in aanzienlijke geluidsreductie. In een tijdperk waarin strenge geluidsnormen gelden is het cruciaal om deze verstoring te voorkomen.

Contact opnemen

Onze geluidreducerende omkastingen gaan hand in hand met verbeterde thermische regulatie, waardoor de efficiëntie van batterijen wordt verhoogd door oververhitting te voorkomen. Dit draagt niet alleen bij aan een verlengde levensduur van de batterijen, maar ook aan een verhoogde betrouwbaarheid van het gehele systeem.

Bekijk recente projecten met oplossingen tegen machinegeluid