Skip to main content

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren worden in veel gebouwen toegepast. Denk bijvoorbeeld aan (muziek) studios of discotheken, theaters en andere horeca gelegenheden. Maar ook bijvoorbeeld in fabrieken, personeelscabines, omkastingen of in de infratechniek.

In de infratechniek worden geluidsisolerende deuren vaak gebruikt als combinatie met een vluchtdeur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deuren in geluidsschermen, waarbij de deur perfect wordt afgesloten zodat er geen geluidslek ontstaat in het scherm. Bekijk onze infrasite voor meer informatie over deze deuren.

Een geluidsisolerende deur kan gebouwd worden voor de toepassing om het geluid te isoleren. Echter is het vaak gewenst deze geluidsisolerende functie te combineren met een andere mogelijkheid, zoals hierboven beschreven staat. Hieronder kunt u verschillende opties bekijken.

Contact opnemen
 • Brandwerend
 • Luchtdicht
 • Zowel standaard deuren als maatwerk
 • Enkel -en dubbelvleugelige deuren
 • Schuifdeuren (op rails)
 • Panieksluiting
 • Deurdranger
 • Stormketting
 • Ramen

Geluidsisolerende deuren bieden tal van voordelen, of het nu gaat om een drukke kantooromgeving, een gezellige woonruimte of een professionele studio. Onze deuren helpen om geluidsoverdracht te verminderen en bieden een rustige en vredige atmosfeer, ongeacht de omgeving waarin ze worden geïnstalleerd. Of u nu op zoek bent naar privacy, concentratie of gewoonweg een betere leefomgeving, onze geluidsisolerende deuren zijn de ideale oplossing.

Hoe zien onze deur oplossingen er uit?

Meer over onze geluidsisolerende deuren

De geluidsisolerende deuren zijn veelal op de volgende wijze samengesteld:

 • Buitenzijde van sendzimir verzinkt staal, roestvast staal of aluminium
 • De binnenzijde wordt voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal afhankelijk van de gewenste situatie.
 • Buitenkant wordt bewerkt met primer en lak

Bovenstaand materiaal is van toepassing op een standaard geluidsisolerende deur. Mocht u bijvoorbeeld een brandwerende deur willen, dan worden hier andere materialen voor gebruikt. Voor exact informatie over de gebruikte materialen kunt u het contactformulier invullen.

Contact opnemen

Geluidsgarantie
De geluidsgarantie die gegeven kan worden is afhankelijk van de specifieke situatie. Alle geluidsisolerende deuren van ET Projects worden met zorg gemaakt en samengesteld, waardoor de deur perfect aansluit op uw behoeften. Door deze flexibele manier van productie zijn wij er in geslaagd een breed scale aan deuren te ontwerpen voor zeer specifieke toepassingen. Van theaters en discotheken, tot machinekamers en fabriekhallen en meer. Een deur van ET Projects sluit altijd aan op uw behoeften.

De geluidsreductie die met geluidsisolerende deuren is te behalen, gaat tot een Rw waarde van 56 dB. Deze waarde geldt voor een constructie met één deur. Er zijn mogelijkheden om een hogere isolatiewaarde te bereiken, bijvoorbeeld door middel van een serie deuren welke achter elkaar geplaatst worden. U kunt voor vragen hierover contact met ons opnemen.

Prijzen

Onze deuren worden in veel gevallen op maat gemaakt en precies afgesteld op uw situatie en wensen. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen per deur. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct op 030 – 294 98 94

Download het productblad

Bekijk recente projecten geluidsisolerende deur oplossingen