Home

[tagline title=”Speeding up your projects”]ET Projects biedt totaaloplossingen op het gebied van geluidsisolatie, (ruimte)akoestiek en infrastructuur. Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren. Wij zijn in staat om uw geluidsprobleem op te lossen, zodat uw bedrijf weer voldoet aan de overheidseisen

Meer informatieBekijk Recente Projecten[/tagline]

ET Projects: een gekwalificeerd- en gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen, en een visie in realiteit met altijd de wensen van de klant voorop. Op deze manier voeren wij onze projecten uit.

Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en infratechniek weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

Lawaaibeheersing en geluidsisolatie worden steeds belangrijker in Nederland en de rest van de wereld. Zowel op arbo-gebied als op milieugebied. De eisen vanuit de verschillende overheden worden steeds strenger voor geluidsisolatie, waardoor er maatregelen getroffen dienen te worden. Daarnaast is het om verschillende redenen belangrijk om werknemers niet overmatig bloot te stellen aan geluidshinder, dit kan ten koste gaan van de gezondheid van werknemers en de arbeidsproductiviteit van uw onderneming.

Vanwege de korte lijnen en betrokkenheid binnen het bedrijf en medewerkers met vaste specialisaties kunnen wij u en uw project de gehele weg begeleiden.

Kortom: Een compleet pakket

Om dit doel te kunnen realiseren is een doordachte visie nodig. Wij sturen daarom onder andere aan op langdurige relaties met onze klanten.  Het samenwerken met andere bedrijven zien wij altijd als een uitdaging en plezier. We investeren in ons personeel, onze technieken en apparatuur om u, als klant, een zo optimaal mogelijke dienst te leveren.

industriele-deuren
demper-fabrieken
geluidsisolerende omkasting
plafond-eilanden-akoestiek

ML12

baffles-productiehal

[service1 items=”4″]

Geef een reactie